fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Estonia, campioana mondială a iubitorilor de carte

Estonia, campioana mondială a iubitorilor de carte. O cercetare derulată în 31 de țări de specialiști de la Australian National University și Universitatea Nevada a pus în evidență faptul că Estonia conduce topul mondial al iubitorilor de carte, cu o medie de 218 cărți în bibliotecile de acasă, cu o treime dintre respondenți având 350 de cărți sau mai multe. (The week)

Reduceri la cărți valabie azi:
Minim 50% reducere
la mii de cărți – vezi ofertele
We love books la Nemira – reduceri de până la 35% – vezi ofertele
Până la 30% reducere la cărțile Editurii Trei – vezi cărțile din promoție
2+1 GRATIS la TOATE Jocurile. Doar astazi! – Vezi reducerile

„Dream Sequence”, obsesie și narcisism peste Atlantic. Cartea „Dream Sequence”, de Adam Foulds, se împarte între două clase de yoga: una la începutul poveștii, în Philadelphia, unde Kristen încearcă să depășească un divorț, cealaltă la Londra, unde merge regulat îngâmfatul actor Henry Banks, care nu știe că a devenit o obsesie pentru Kristen. (The Guardian)

Stephen King a oprit suprimarea unei rubrici de recenzii în ziar. Scriitorul Stephen King a aflat că rubrica de recenzii pe care o semnează în Portland Press Herald, un ziar din orașul său natal, urma să fie suprimată. A protestat, iar editorii l-au provocat să găsească 100 de cumpărători de abonamente printre cititori, lucru care s-a întâmplat. (BBC)

Contează (și) când mănânci. Dr. Michael Roizen, de la Clinica Cleveland și oaspete al emisiunilor celebrului Dr. Oz, este co-autor al cărții „What to Eat When”, un plan strategic de menținere a sănătății prin alimentație adecvată. (Cleveland.com)

Festivalul Cărții Evreiești la Vancouver. În perioada 9-14 februarie are loc, la Vancouver, Festivalul Cărții Evreiești, ajuns la cea depa 34-a ediție. Manifestarea se va deschide cu scriitorul Joshua Cohen și se va închide cu autorul „The Simpsons”, Mike Reiss. (Vancouver Sun)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
books50

Minim 50% Reducere la peste 40.000 de cărți - doar azi!

Next Article
Compass Classic Readers

Cărți în limba engleză Compass Classic Readers de la Gazeta Sporturilor

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
1
Share