fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Estonia, campioana mondială a iubitorilor de carte

Estonia, campioana mondială a iubitorilor de carte. O cercetare derulată în 31 de țări de specialiști de la Australian National University și Universitatea Nevada a pus în evidență faptul că Estonia conduce topul mondial al iubitorilor de carte, cu o medie de 218 cărți în bibliotecile de acasă, cu o treime dintre respondenți având 350 de cărți sau mai multe. (The week)

Reduceri la cărți valabie azi:
Minim 50% reducere
la mii de cărți – vezi ofertele
We love books la Nemira – reduceri de până la 35% – vezi ofertele
Până la 30% reducere la cărțile Editurii Trei – vezi cărțile din promoție
2+1 GRATIS la TOATE Jocurile. Doar astazi! – Vezi reducerile

„Dream Sequence”, obsesie și narcisism peste Atlantic. Cartea „Dream Sequence”, de Adam Foulds, se împarte între două clase de yoga: una la începutul poveștii, în Philadelphia, unde Kristen încearcă să depășească un divorț, cealaltă la Londra, unde merge regulat îngâmfatul actor Henry Banks, care nu știe că a devenit o obsesie pentru Kristen. (The Guardian)

Stephen King a oprit suprimarea unei rubrici de recenzii în ziar. Scriitorul Stephen King a aflat că rubrica de recenzii pe care o semnează în Portland Press Herald, un ziar din orașul său natal, urma să fie suprimată. A protestat, iar editorii l-au provocat să găsească 100 de cumpărători de abonamente printre cititori, lucru care s-a întâmplat. (BBC)

Contează (și) când mănânci. Dr. Michael Roizen, de la Clinica Cleveland și oaspete al emisiunilor celebrului Dr. Oz, este co-autor al cărții „What to Eat When”, un plan strategic de menținere a sănătății prin alimentație adecvată. (Cleveland.com)

Festivalul Cărții Evreiești la Vancouver. În perioada 9-14 februarie are loc, la Vancouver, Festivalul Cărții Evreiești, ajuns la cea depa 34-a ediție. Manifestarea se va deschide cu scriitorul Joshua Cohen și se va închide cu autorul „The Simpsons”, Mike Reiss. (Vancouver Sun)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
books50

Minim 50% Reducere la peste 40.000 de cărți - doar azi!

Next Article
Compass Classic Readers

Cărți în limba engleză Compass Classic Readers de la Gazeta Sporturilor

Related Posts

Total
0
Share