fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment: Andrew Solomon la Bucuresti

Vineri, 13 iunie, ora 19.00, va asteptam la Libraria Humanitas de la Cismigiu (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38) alaturi de Andrew Solomon, Mircea Cartarescu, Leslie Hawke, Corina Suteu si Vlad Mixich pentru o dezbatere pe marginea bestsellerului Demonul amiezii. O anatomie a depresiei, volum finalist la Premiul Pulitzer, castigator al National Book Award si inclus in lista The Times a celor mai bune o suta de carti ale deceniului. Evenimentul se va incheia cu o sesiune de autografe. Intrarea este libera.

Marti, 17 iunie, de la ora 18.00, Colegiul Noua Europa (Str. Plantelor nr. 21) va fi gazda unei editii speciale a Clubului Dilema veche care ii va avea ca invitati pe Andrew Solomon si Mircea Cartarescu intr-un dialog despre volumul Demonul amiezii. O anatomie a depresiei. Moderatorul intalnirii va fi Luiza Vasiliu. Intrarea este libera, pe baza inscrierii la adresa.

Cumpara cartea cu reducere

andrew_solomon

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noaptea Devoratorilor de Carte, ultima ora

Next Article

Sambata va avea loc Marea Finala a Concursului Humanitas in licee

Related Posts

Total
0
Share