fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment de marca la Brasov cu Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu si Oana Pellea

JOI, 27.12.2012, ora 16,  la Librăria Șt.O.Iosif Brașov lansăm două romane publicate de Editura Humanitas, semnate de doi autori populari și îndrăgiți de publicul din România: IOANA PÂRVULESCU și RADU PARASCHIVESCU. Invitat special: OANA PELLEA.

VIITORUL ÎNCEPE LUNI  (Editura Humanitas, 2012) este un roman despre două personaje față de care publicul, prin condeiul Ioanei Pârvulescu a cultivat deja un atașament aparte: este vorba despre București și despre timp.  Cititorii au ocazia să se reîntoarcă din nou în capitala de la finalul secolului XIX pentru a pătrunde în aventura, umorul și poezia unor vremuri de neuitat.

ASTĂZI ESTE MÂINELE DE CARE TE-AI TEMUT IERI, de Radu Paraschivescu (Editura Humanitas 2012) este un roman plin de imaginație care sfidează timpul și spațiu care vorbește, prin intermediul călătoriei unui cântec irlandez prin diferite etape ale istoriei despre universala preocupare pentru libertate.

Afis-Brasov

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Molvania, tara care da bine cu inceputul dupa sfarsitul lumii

Next Article

Reducere fantastica de ziua onomastica :)

Related Posts

Total
0
Share