fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un nou eveniment de la Editura Litera: “E coada la carte”

In fiecare an, Editura Litera ne propune cel putin un eveniment iesit din tipare. Sunt una dintre putinele edituri care scot capul din cutie si le arata cititorilor o fata prieteneasca invitandu-i sa participe la evenimente mai putin conventionale si nu doar la celebrele targuri de carte. Pentru acest an creativii de la Litera pun la bataie 5.000 de carti pe care le vor oferi gratuit intr-un eveniment ce se va desfasura la libraria Litera de pe Magheru (Bucuresti). Nu trebuie decat sa veniti la librarie si sa va asezati la coada…

“Veți fi răsplătiți cu câte o carte cadou din partea editurii, plus super discount-uri la toate titlurile Litera din librărie. Să nu uităm nici despre fun-ul garantat. Căci evenimentul are și o latură de divertisment: vă provocăm să veniți îmbrăcați așa cum vă inspiră tematica evenimentului: în costum de pionier, retro, modern, costumat în personajele preferate, cu perucă sau fără, cu scăunel de odihnă (pentru cei obosiți) etc.”

Evenimentul va avea loc pe 18 octombrie, începând cu ora 17:00, în librăria Litera ( Bd. Magheru nr. 8-10). Abia astept sa-mi spui si tu ce carte ai primit! :)

Mai multe detalii pe blogul Editurii Litera.

coada_la_carte

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Iti cumperi tot ce vrei: voucher CADOU in valoare de 90 de lei

Next Article

Carturesti pune la cale o dubla lansare Erwin Kessler

Related Posts

Total
0
Share