fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment: intalnire cu «Dragostea, chiar ea» la Libraria Humanitas Kretzulescu

dragostea-chiar-eaJoi, 31 ianuarie 2013, ora 18.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45) din Bucureşti, în cadrul proiectului „Joia linguriţelor”, va avea loc o întâlnire cu prozatoarea Corina Sabău, cu prilejul apariţiei celui mai recent roman al său, “Dragostea, chiar ea” (Polirom, 2012). Participă: Bianca Burţa-Cernat, Ovidiu Şimonca, Daniel Cristea-Enache. Invitat special: Nora Iuga. Moderator: Virginia Costeschi.

Cartea o puteti cumpara si de aici

Corina Sabau (n. 1975, Campulung-Muscel) a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, si in prezent lucreaza ca redactor la Radio Romania International. Impreuna cu regizorul Radu Jude a scris scenariul de lungmetraj Toata lumea din familia noastra, considerat cel mai bun proiect in cadrul Sofia Meetings, importanta piata de industrie cinematografica din sud-estul Europei. Blocul 29, apartamentul 1 este primul ei roman.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la romanul «Femeia in negru», de Susan Hill (Editura Leda)

Next Article

Astazi, ziua in care nu ne mai bookuram. Ginel, condoleante...

Related Posts

Total
0
Share