fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment: intalnire cu «Dragostea, chiar ea» la Libraria Humanitas Kretzulescu

dragostea-chiar-eaJoi, 31 ianuarie 2013, ora 18.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45) din Bucureşti, în cadrul proiectului „Joia linguriţelor”, va avea loc o întâlnire cu prozatoarea Corina Sabău, cu prilejul apariţiei celui mai recent roman al său, “Dragostea, chiar ea” (Polirom, 2012). Participă: Bianca Burţa-Cernat, Ovidiu Şimonca, Daniel Cristea-Enache. Invitat special: Nora Iuga. Moderator: Virginia Costeschi.

Cartea o puteti cumpara si de aici

Corina Sabau (n. 1975, Campulung-Muscel) a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, si in prezent lucreaza ca redactor la Radio Romania International. Impreuna cu regizorul Radu Jude a scris scenariul de lungmetraj Toata lumea din familia noastra, considerat cel mai bun proiect in cadrul Sofia Meetings, importanta piata de industrie cinematografica din sud-estul Europei. Blocul 29, apartamentul 1 este primul ei roman.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la romanul «Femeia in negru», de Susan Hill (Editura Leda)

Next Article

Astazi, ziua in care nu ne mai bookuram. Ginel, condoleante...

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share