fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment la libraria Humanitas Cismigiu: lansarea cartii Watership Down, de Richard Adams

Libraria Humanitas de la Cismigiu va invita sambata, 15 decembrie, de la ora 17.00, la evenimentul prilejuit de lansarea cartii Watership Down, de Richard Adams. Despre carte vor vorbi: Ioana Nicolaie, Iustina Croitoru. Vor citi actorii Dan Radulescu si Andrei Runcanu.
Despre carte:
Una dintre cele mai iubite carti ale tuturor timpurilor, tradusa in 50 de limbi vanduta in peste 50 de milioane de exemplare
Intr-o zona linistita din Anglia rurala, unde-si au salasul mai multe familii de iepuri, se arata la un moment dat semnele amenintatoare ale apropierii oamenilor. Ce sanse vor avea un iepuras vizionar si fratele sau, daruit cu toate virtutile unei capetenii, sa-si salveze prietenii si sa-si poarte ceata inspre locuri neumblate de oameni ca sa-si intemeieze noul salas? Si ce sacrificii vor trebui sa faca pentru a si-l ocroti? Incepe o calatorie cum nu le-a mai fost dat sa faca vreodata iepurilor, o adevarata odisee, cu pericole si ispite la tot pasul, cu indoieli si temeri, cu intrigi si caractere puternice. Destinatia: Watership Down, locul ideal, ferit de primejdii, unde iepurii isi pot duce traiul fara griji. O poveste care a fascinat generatii intregi de copii si nu numai.

invitatie-watershipdown-dec2012

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Surpriză pentru Sărbători: ediţia a II-a a romanului Omuleţul roşu de Doina Ruşti (Editura Vremea)

Next Article

Cadouri spirituale de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share