fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment: “Micii bucatari” gatesc in spirit italian

Duminică, 20 ianuarie, se reia seria atelierelor de gătit pentru copii „Micii Bucătari” cu o incursiune în bucătăria italiană. Organizate în continuare de cei trei parteneri, Food Revolution România, Curtea Veche Publishing și Librăria Bastilia, atelierele oferă celor mici educație culinară, împletind arta de a spune povești cu pasiunea pentru mâncarea sănătoasă.

Pe 20 ianuarie, începând cu ora 12.00, copiii cu vârste între 3 şi 5 ani vor asculta povestea bucătarului Jamie Oliver şi vor învăţa să prepare tagliatelle cu broccoli și busuioc, după o rețetă italiană inspirată din volumul „Jamie, ministrul hranei sănătoase”.

Participarea la ateliere se face pe bază de înscriere la adresa intern@curteaveche.ro, întrucât locurile sunt limitate. Taxa de participare este 35 lei/familie și va include o carte. Atelierul va avea loc la Librăria Bastilia (str Piaţa Romană nr. 5) și durează aproximativ o oră. Înscrierile se pot face de asemenea la Food Revolution România și la Librăria Bastilia.

După ce s-a bucurat de succes în 2012, seria „Micii bucătari” continuă cu ateliere lunare găzduite de Librăria Bastilia. Pe parcursul acestui nou sezon, vom explora ingrediente şi reţete mediteraneene şi asiatice pentru ca cei mici să cunoască mai bine bucătăria internațională. Următorul atelier va avea loc pe 17 februarie.

Sursa: blogul Editurii Curtea Veche

miciibucatari5-724x1024

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Diana-Florina Cosmin: "Imi doream ca «Povestile unei inimi» sa aiba succes, dar ceea ce a urmat dupa lansare a fost chiar mai grozav decat planuisem"

Next Article

Ateliere de ilustratie de carte la Libraria Carturesti

Related Posts

Total
0
Share