fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment: Prima expoziţie de carte aromână

catalog2Societatea Culturală Aromână din Bucureşti, în parteneriat cu Biblioteca Naţională a României, organizează, în perioada 15 februarie – 22 martie 2013, în spaţiul expoziţional Palimpsest, prima expoziţie de carte aromână.

Cărţile expuse aparţin Societăţii Culturale Aromâne şi unor bibliofili aromâni, acestora se adaugă volume din coleţia Matildei Caragiu Marioţeanu. Este primul eveniment de acest gen din lume, indiferent dacă ne referim la România sau la cele cinci ţări balcanice, în care trăiesc aromânii. Alături de carte, va mai fi o expoziţie de artă, reprezentând lucrări de grafică, pictură şi sculptură ale artiştilor Ary Murnu şi Ion Lucian Murnu. Expoziţia de carte va cuprinde un număr de aproximativ 600 de titluri.

În fiecare zi de vineri din această perioadă, începând cu ora 17.00, în spaţiul central al instituţiei, Atrium, şi miercuri, 06 martie, aceeaşi oră, vor fi lansări de carte.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„Clasicii repovestiţi. Ateliere de lectură pentru copii isteţi”

Next Article

Lansarea Disney Audio Book - veselie si concursuri

Related Posts

Total
0
Share