fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Evenimente, autografe si promotii speciale la standul Editurii ALL de la Bookfest 2013

În perioada 29 mai – 2 iunie, Grupul Editorial ALL îşi aşteaptă cititorii la Salonul Internaţional de Carte Bookfest cu lansări-eveniment, sesiuni de autografe şi promoţii speciale.

Program evenimente:

Miercuri, 29 mai, ora 18:00, *standul Editurii ALL
O poveste cu Horațiu, de Doina Papp
Întâlnire și sesiune de autografe cu Horațiu Mălăele

Despre carte:
O poveste cu Horațiu încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor şi este atât actor cât şi regizor.

Vineri, 31 mai, ora 18.00, *standul Editurii ALL
Dan Chişu, Garsoniera din pădurea de macarale (colecția Strada Ficțiunii)
Lansare în prezenţa autorului

Despre carte:
O poveste şocantă, pe care naratorul o transformă cu măiestrie într-o partitură cu accente de scenariu rocambolesc: povestea emigrantului şi a securistului, dar şi a victimei şi a călăului care schimbă rolurile. Rezultatul este un roman autentic, cu scriitură originală şi un mod neaşteptat de a construi imprevizibilul.

Sâmbătă, 1 iunie, Ora 11.00, *standul Editurii ALL
Radu Beligan, Între acte
Lansare în prezenţa autorului

Despre carte:
Între acte este o culegere de însemnări, cugetări, rememorări și comemorări care constituie tot atâtea documente ale istoriei și filosofiei teatrului. Fie că istorisește o anecdotă, fie că povestește o întâlnire cu Salvador Dali sau cu Eugen Ionescu, fie că alcătuiește tablouri succinte și grăitoare ale monștrilor sacri ai scenei românești, fie că face subtile analize conceptuale ale fenomenului teatral, Radu Beligan rămâne inconfundabil.

Sâmbătă, 1 iunie, Ora 14.00, *standul Editurii ALL
Convorbiri cu Alex. Ștefănescu. Ioana Revnic
Invitaţi: Alex. Ştefănescu, Ioana Revnic, Dan C. Mihăilescu (critic literar)

Despre carte:
Într-o carieră literară de cincizeci de ani, Alex. Ştefănescu a scris despre câteva mii de autori. I-a portretizat, le-a analizat opera, le-a povestit viaţa. Dar cine este Alex. Ştefănescu? De ce s-a dedicat criticii şi istoriei literare? Cu ce se ocupă în afară de literatură? Pe cine a iubit? Ce prieteni are? Care sunt adversarii săi? La aceste întrebări şi la multe altele a obţinut răspunsuri Ioana Revnic. Ea l-a determinat pe Alex. Ştefănescu să spună adevărul, tot adevărul şi numai adevărul.

Sâmbătă, 1 iunie, Ora 17.00, *spaţiu copii Clubul şoriceilor de bibliotecă
Atelier de lectură şi colorat cu Pixi, sub îndrumarea Laurei Frunză, autoarea blogului Idei pentru mămici şi copii (www.laurafrunza.com)

Despre Pixi:
Seria Pixi este alcătuită din cărticele educative care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cu desene atractive şi text pe înţelesul copiilor, cărticelele prezintă aventurile unui spiriduş, Pixi, şi ale prietenilor săi, animalele din pădure. Într-o formă simplă şi mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informaţii de cultură generală şi nu numai. Fiecare cărticică se încheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-şi însuşească informaţiile importante.

Duminică, 2 iunie, ora 12:00, standul Editurii ALL
Bujor Nedelcovici, Jurnalul unui cântăreţ de jazz
Lansare în prezenţa autorului

Despre carte:
„Acest mare roman scris de Bujor Nedelcovici, situat într-o ţară de nicăieri, probabil România, conduce cititorul pe urmele unei femei, Maria, în căutarea adevărului, prin ruinele unui trecut răvăşit.“ – Dimineaţa unui miracol, Le Monde, 23.02.1993

bookfest_all

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Titlurile Reader's Digest cu 10% reducere

Next Article

Editura Vremea si bookuria.info iti ofera cartea "Venus ia foc, Marte e de gheata!"

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share