fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Evenimente marca Adenium la Targul de Carte LIBREX

afis-adenium-librexEditura Adenium invită pasionații de carte, muzică și artă la evenimentele pregătite special pentru ediția a XXII-a a Târgului de Carte LIBREX, care se va desfășura în perioada 12-16 martie, în Palas Mall din Iași. Peste 50 de titluri vor putea fi răsfoite și achiziționate la standul de carte al Editurii Adenium, situat în Atrium, la nivelul 0.

Joi, 13 martie, în zona de evenimente Agora EX LIBRIS II (situată în Atrium, nivel 0), între orele 15.00 și 15.55, invităm cititorii cu spirit de aventură la evenimentul de lansare a cărții Un detectiv cu ușoare dureri de cap, semnat de Iulian Sîrbu. Discuțiile vor fi moderate de scriitorul Liviu Antonesei, directorul editorial al Editurii Adenium, care îi va avea ca invitați pe Iulian Sîrbu, autorul volumului, și Paul Gorban, scriitor și director al revistei Zon@ Literară. Publicată în colecția ACTION, cartea surprinde trei episoade din viața lui Papa Goldon, un personaj ale cărui experiențe ar putea umple rafturile unei biblioteci. „Bătăile de cap” cu care se confruntă detectivul sunt tratate într-un mod relaxat, iar cartea poartă amprenta bunei dispoziții.

Duminică, 16 martie, așteptăm copiii, părinții și toți iubitorii literaturii pentru cei mici la două întâlniri cu totul speciale, care se vor desfășura în Agora EX LIBRIS I (situată în Atrium, nivel 0).

Între orele 11.00 și 11.55 va avea loc evenimentul „Ion Creangă în versuri și imagini”, în cadrul căruia va fi lansată cartea Capra cu trei iezi și alte povești în versuri. Reinterpretarea în versuri, realizată de autoarea Lidia Batali, este ilustrată cu imagini vesele, semnate de Adrian Barbu, completate cu un minidicționar explicativ al regionalismelor și arhaismelor, foarte util micilor cititori. Vă propunem mai mult decât o lectură și deschidem poarta magică prin care orice puști al zilelor noastre va călători în timp, în Țara Copilăriei Adevărate, unde însuși Creangă, povestitorul, îi va întâmpina așa cum numai el știe să o facă. Evenimentul, moderat de Liviu Antonesei, îi va avea ca invitați pe Lidia Batali, Constantin Șerban și Gabriel Cheșcu. Lansarea va fi urmată de Marea Tombolă LIBREX, unde toți vizitatorii Târgului de Carte au șansa de a câștiga premii-surpriză oferite de Editura Adenium și de ceilalți expozanți.

La ora 15.00 dăm startul unui eveniment deosebit: lansarea primelor cinci volume din colecția de lux O Inimă de Broscuță. Poveste pentru toate vârstele (autor Gheorghe Vîrtosu) și premiera spectacolului de păpuși susținut de trupa de teatru „Haz Art”. Evenimentul, moderat de conf. univ. dr. Daniel Șandru, îi va avea ca invitați pe Adriana Nazarciuc, Cristina Gavrilovici și Liviu Antonesei. Vă invităm să descoperiți cheia Tainelor lumii într-o carte. Cele cinci cărți ale colecției vă oferă prilejul de a răsfoi viața pagină cu pagină, pentru aflarea rețetei unui caracter puternic. Toate volumele sunt publicate în ediție de lux, ilustrațiile sunt adevărate bijuterii artistice, iar calitatea tiparului este excepțională.

Între 12 și 16 martie 2014, ne reunim forțele pentru ca în Iași să vină primăvara cărților!

Comunicat de presa Editura Adenium

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 10 cele mai citite carti de business si economie

Next Article

Carti ieftine de la Nemira: 50% reducere la peste 480 de titluri

Related Posts

Total
0
Share