fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Evenimentele acestei luni in libraria St. O. Iosif Brasov

Luna mai este plina de evenimente pentru cititorii din Brasov. Mai jos aveti agenda librariei St. O. Iosif. Mai multe detalii pe blogul librariei.

 • [arrow_list]
  • VINERI, 10.05.2013 la ora 17 lansăm volumul SCRISORILE CONTESEI DE CHOU-FELUR – La Fee Blanche (Editura Pastel, 2013), alături de autoare. Moderator: Ana Oniță, Director General Libris Brașov
  • VINERI, 17.05.2013, la ora 11:30 avem un invitat special: avocat GAVRIL DEJEU, fost ministru de interne vine la Brașov pentru a lansa volumul PE FIRUL EVENIMENTELOR (Editura Zeit, 2013). Prezintă: prof univ dr Alexandru Ioans, Decanul Facultatii de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Spiru Haret București, Mihai Albu, fost vicepreședinte al Curții de Apel Brașov, prof univ dr Cristinel Murzea, Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania Brașov.
  • VINERI 17.052013, la ora 13, lansăm volumul de poezii IUBIRILE INDRIS de Liliana Spătaru (Editura Zeit, 2013). Moderator: Ana Oniță, Director General Libris Brașov.
  • Tot VINERi, 17.05.2013, la ora 20 este programată proiecția lunii mai, în cadrul CINEMATECII de la Librăria Șt.O.Iosif: vă oferim spre vizionare o producție independentă, un film de dragoste cu Joaquin Phoenix și Gwyneth Paltrow: TWO LOVERS, în regia lui James Gray.
  • JOI , 23.05.2013, primim vizita lui LARRY WATTS care ne aduce continuarea bestsellerului Ferește-mă Doamne de prieteni: lansăm volumul CEI DINTÂI VOR FI CEI DIN URMĂ – ROMÂNIA ȘI SFÂRȘITUL RĂZBOIULUI RECE (Editura Rao, 2013).
  • SÂMBĂTĂ 25.05.2013, la ora 13, lansăm CD-ul OF LELILȚĂ FEVRONIȚĂ al interpretei Cristina Gheorghiu (producție Libris Brașov). Prezintă Virgil Oniță, Președintele Asociațeiei Libris Cultural.
  • VINERI 31.05.2013, la ora 18, vă așteptăm la o nouă ediție a CLUBULUI DE LECTURĂ la care vom discuta despre o comedie literară celebră, al cărei autor a primit premiul Pulitzer în 1981: CONJURAȚIA IMBECILILOR de John Kennedy Toole.
  [/arrow_list]

st_o_iosif_brasov

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Invataturi paranormale pentru o viata mai buna", de Claudia Nita Donca (Editura Mistica)

Next Article

Noutati pe Strada Fictiunii: "Timpul iubirilor perfecte", de Tiago Rebelo (Editura Allfa)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share