fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Fără coperți din plastic

Fără coperți din plastic! Librăria publică din orașul finlandez Kuopio a decis să nu mai achiziționeze cărți cu coperți din plastic. Experimentul începe cu un lot mai mic, dar este menit să se dezvolte pas cu pas. (Yle News)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Interdicție literară în penitenciar. Decidenții din Phoenix, Arizona, au decis să interzică accesul deținuților la o carte care dezbate impactul sistemului de justiție asupra acuzaților afro-americani – „Chokehold: Policing Black Men”, de Paul Butler, fost procuror. Uniunea Libertăților Civile din SUA a luat imediat atitudine, acuzând oficialitățile de încălcarea Primului Amendament și de cenzură. (abc15.com)

Susan Sontag ar fi scris cartea fostului ei soț… O nouă biografie a autoarei Susan Sontag, care va fi lansată în perioada următoare, susține că aceasta este adevărata autoare a cărții de referință „Freud: The Mind of the Moralist”, semnată de fostul său soț, Philip Rieff, cu care Sontag s-a căsătorit pe când avea 17 ani, la zece zile după ce l-a cunoscut. (The Guardian)

Campanie de strângere de cărți în New Milford. Compass Property Inspections a demarat o campanie de strângere de cărți pentru librăria publică din localitatea americană. Proiectul este intitulat  „Lead the Way” și va fi constituit din echipe de voluntari care vor organiza celule mobile de colectare de volume, de la 1 iunie până la 20 august. (newmilfordspectrum)

Învățământ maritim digital. Școlile de marină din Filipine vor fi dotate cu un sistem special de învățare digital. Proiectul este derulat de o companie de tehnologie din Finlanda, care are operațiuni în Europa și Asia, și implică afișarea de texte pe telefoanele inteligente ale tinerilor care studiază această disciplină. Zece unități de învățământ din Filipine vor beneficia de această nouă metodă începând din acest an. (manilatimes)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cantam cu Alina

Apare CD-ul Cantam cu Alina - de la Gazeta Sporturilor

Next Article
transport gratuit

Ziua cărților ieftine: transport gratuit prin curier la Libris

Related Posts

Total
0
Share