fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Festivalul cărților… comestibile

Festivalul cărților... comestibile

Festivalul cărților… comestibile. Cea de-a doua ediție a Festivalului cărților comestibile din Vanderbilt va expune, pe 1 aprilie, piese inspirate din autorii preferați, care vor putea fi și degustate. Exponantele vor putea fi realizate din orice ingredient care se poate mânca (prăjituri, pâine, grlatină, fructe, legume etc.), cu condiția să nu se topească măcar pentru câteva ore. (Vanderbilt)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Viitorul este al Asiei”, de Parag Khanna. O carte care documentează în profunzime felul în care cultura Asiei preia prim-planul scenei mondiale este cea de-a șaptea carte a lui Khanna. „Asia este cea dintâi forță care reașează ordinea mondială a prezentului”. (Afr.com)

Cărțile despre mileniali „zboară de pe rafturi”. Sally Rooney, autoarea romanului „Conversations With Friends”, se bucură de un succes enorm. Cartea este epuizată, iar volumul „Normal People”, care va apărea în aprilie, se anunță deja un bestseller. „Am vândut tone din această carte, care a zburat de pe rafturi, iar tinerii pur și simplu o devorează în metrou”, explică editorul Sam MacLaughlin. (Buzz Feed)

Starurile de la Bollywood scriu cărți interesante. Twinkle Khanna, unul dintre starurile de la Bollywood, are o rubrică apreciată în „Times of India”, dar a scris și două cărți. „The Legend of Lakshmi Prasad” este o colecție de patru povestiri, iar „Pyjamas are Forgiving” vorbește despre o femeie divorțată care, mergând la sală să scadă în greutate, dă în același loc de fostul soț și de noua lui iubită. (Telegraphindia)

Dolly Parton extinde programul de donație de cărți. Cântăreața Dolly Parton își extinde proiectul „Imagination Library”, prin care dăruiește cărți copiilor cu vârsta de până la cinci ani, din Toledo, întrucât grădinițele din zonă nu reușesc să-i pregătească pe cei mici pentru școală. Șefa Consiliului de administrație a programului este o altă vedetă, Debbie Williams. (Wtol.com)

bogdan
Total
29
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Marea carte de activitati uimitoare

Marea carte de activitati uimitoare (Editura Litera, 2019)

Next Article

Cărți ieftine: cele mai bune oferte de azi

Related Posts

Total
29
Share