fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone

aplicația pentru smartphoneFestivalul Internațional George Enescu lansează aplicația pentru smartphone, Android și IOS, pentru ediția 2017, care permite publicului să-și organizeze concertele la care participă într-o agendă specială, precum și să aibă acces la diverse informații utile. 

Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS, care poate fi accesată în mod direct la link-urile din Google Play și Apple Store. Conform procedurilor Google și Apple, aplicația va fi disponibilă și prin căutare, pentru descărcare, în termen de câteva ore. Aplicația oferă publicului mai multe facilități, precum: accesul la informații în timp real despre disponibilitatea biletelor la concerte, programul zilei în curs a Festivalului, posibilitatea de a selecta din întregul program concertele zilei, atât în varianta completă, cât și pentru fiecare serie de concerte în parte. În plus, evenimentele cu intrare gratuită sunt marcate într-o secțiune dedicată.

Aplicația Festival Enescu 2017 oferă de asemenea posibilitatea de a organiza concertele la care publicul participă într-o agendă specială, Festivalul Meu/ My Festival. Știrile la zi pot fi consultate în aplicație, precum și hărțile și adresele sălilor unde se desfășoară concertele.

Aplicația pentru smartphone a Festivalului Enescu 2017 a fost lansată mai târziu decât era prevăzut din cauza problemelor la site-ul Festivalului Enescu, www.festivalenescu.ro, generate de atacul informatic.

Ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu aduce la București și în alte șapte orașe din țară peste 3.000 dintre cei mai aclamați artiști ai lumii, în peste 80 de evenimente.

bogdan
Total
7
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Voucher Days

Voucher Days la Elefant: 15% extra-reducere la cărți + alte surprize

Next Article
Alexis sau Tratat despre lupta zadarnica

Seara Marguerite Yourcenar dedicata volumului Alexis sau Tratat despre lupta zadarnica

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
7
Share