fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Frații nu se despart niciodată cu adevărat

Tara Conklin

The Last Romantics”, de Tara Conklin. Frații nu se despart niciodată cu adevărat. Emoționanta carte a Tarei Conklin vorbește despre legătura indestructibilă dintre frați care se despart fizic, dar rămân legați prin fire invizibile. Anul este 2079. (News Observer)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

In the Closet of the Vatican”, de Frédéric Martel. Putere și ipocrizie. Unele dintre cele mai tulburătoare mărturii care apar în cartea lui Martel sunt cele ale homosexualilor migranți din Roma, cei mai mulți din Europa, întrucât aici există o mare concentrație de preoți care le caută „serviciile”. (The Guardian)

Peter Fleming povestește. O colecție de amintiri, eseuri, fantezii, coșmaruri, fapte și ficțiune se întrepătrund în noul volum semnat de Peter Fleming. Copilărie, părinți, un accident la șold, natură, entuziasmul tinereții care se crede invincibilă, toate sunt prezente și amestecate într-un volum dens. (The Spec)

Bolder”, de Carl Honoré. A îmbătrâni. Nici procesul îmbătrânirii nu mai este astăzi cum îl știa vechea generație care a apucat să înainteze în vârstă. Ca și pentru tineri, totul este schimbat. Honoré a intervievat, pentru cartea sa, septuagenari din Tailanda și îndrăgostiți tomnatici din Marea Britanie, documentând o realitate cu tușe distincte. (SMH.com)

Bangkok Wakes to Rain”, de Pitchaya Sudbanthad. Orașul sunt oamenii. Monumental volum de debut, „Bangkok Wakes to Rain” zugrăvește un adevărat oraș-amfibie și poveștile lui. Disparate la început, acestea se interconectează ușor, ca picăturile de ploaie. O femeie oarecare, un medic, un muzician, un fotograf, un inginer… (Start Tribune)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ca din întâmplare

Seară italiană dedicată romanului Ca din întâmplare, femeie, de Dario Fo

Next Article
Fata, deschide ochii!

Fata, deschide ochii! de Rachel Hollis (Editura Lifestyle, 2019)

Related Posts

Total
0
Share