fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Gata misterul. Dan C Mihăilescu ne aduce carteadelaora5.ro susținut de eMAG!

Astăzi începând cu ora 17.00 a avut loc o conferință de presă susținută de Dan C Mihăilescu (cunoscut critic literar și scriitor, fost realizator la PRO TV, timp de 16 ani, al emisiunii ”Omul care aduce cartea”) și Iulian Stanciu, CEO eMAG, în care a fost dezvăluit misterul ce a învăluit în ultimele zile blogosfera literară și pe aprigii comentatori ai subiectului de pe facebook și twitter.

Ei bine, începând din 1 februarie, Dan C Mihăilescu ne va recomanda cărți în stilu-i caracteristic, online, pe site-ul carteadelaora5.ro. Va fi spectacol, mă bookur enorm că astfel de evenimente se întâmplă online. Felicit din suflet inițiativa lui Iulian Stanciu.

Site-ul carteadelaora5 este deja online, adăugați-l la bookmark. Dacă englezii au ceaiul de ora 5, dacă iubitorii gazetelor tabloid au fata de la pagina 5, din 1 februarie îl vom avea și pe remarcabilul Dan C Mihăilescu tot de la ora 5. O oră excelentă pentru a pleca liniștit către casă, după o zi de muncă.

Altfel, admir și marketingul eMAG, modul cum au tratat ”subliminal” subiectul. Cărțile nu sunt nici pe departe vedetele vânzărilor la eMAG. Nici nu au cum, nici nu au de ce. Însă, astăzi cărțile au fost la înălțime și la eMAG. A fost lansată promoția Book Manifest (reduceri de până la 90% la mii de cărți), a fost trimis chiar și un newsletter exclusiv dedicat cărților. Cu siguranță a contat și conferința de presă de astăzi, asta dacă nu s-au aranjat astrele așa frumos fără să fi programat cineva ceva. Cee ce nu cred, eMAG nu-și permite să lase nimic la întâmplare. :)

Felicitări eMAG, felicitări Iulian Stanciu, mult succes domnule Dan C Mihăilescu! Și nu în cele din urmă felicitări și agenției Conversion, cea care ”va pune” online acest minunat proiect. GG Marius!

carteadelaora5

Foto: facebook / Marius Pahomi

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
diverta

Diverta te invită la Blind Date with a Book

Next Article
colectia young adult

Fără limite de lectură. Până la 45% reducere la colecția Young Adult de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share