fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Gaudeamus 2013: Top vanzari Editura Nemira

În perioada 20-24 noiembrie, Editura Nemira a participat la o nouă ediţie a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus cu o ofertă de peste 700 de titluri. Ca în fiecare an, Editura Nemira a pregătit numeroase reduceri, o gamă largă de noutăţi editoriale şi lansări de carte de excepţie.

Cel mai bine vândut titlu este reprezentat de trilogia Jocurile Foamei de Suzanne Collins. Anul acesta, lansarea celui de-al doilea film (Sfidarea) din seria filmelor fenomen Jocurile Foamei a coincis cu Târgul Gaudeamus. La final de târg, trilogia conducea clasamentul celor mai bine vândute titluri ale Editurii Nemira cu un număr de 1089 de exemplare vândute.

Top vânzări Nemira la Gaudeamus 2013:

Totalul vânzărilor este de peste 230.000 lei cu o creştere de 5% faţă de ediţia din 2012 a Târgului Gaudeamus. Promoţiile târgului au adus cumpărătorilor reduceri de până la 50%, pachete cadou cu reduceri între 35% şi 50%, oferta 2+1 cadou şi cărţi cu preţ fix la 5, 10, 15 şi 20 de lei. Promotiile continua in libraria online Nemira.

hunger games

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top Gaudeamus: Cele mai cautate carti de la Editura Trei

Next Article

Titluri noi la Editura Paladin

Related Posts

Total
0
Share