fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Gemenele Bush scriu o carte pentru copii: Sisters First

Sisters First

Gemenele Bush scriu o carte pentru copii. În vârstă de 37 de ani, celebrele gemene Bush, Jenna și Berbara, pregătesc o carte pentru copii. „Este vorba despre relația dintre surori, indiferent că sunt de sânge, așa cum suntem eu și Barbara, sau prietene foarte apropiate, care ne fac să fim mai bune și mai curajoase”, detaliază Jenna Bush Hager. Volumul se va numi „Sisters First”. (Cleveland.com)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Petals”, de Gustavo Borges. Grafica tristeții vieții. Trei animale antropomorfe – un vulpoi, fiul său și o pasăre – încearcă să supraviețuiască unei ierni teribile. În profunzime, cartea este despre viață, moarte și renaștere. Sacrificiul și importanța sprijinului comunității sunt alte două simboluri pregnante. Cartea cu certe amprente grafice este desprefrumusețea și tristețea vieții. (lfpress)

Day of the Accident”, de Nuala Ellwood. Întrebarea-tortură. În ziua în care se trezește din comă, Maggie Allan descoperă că fiica sa, Elspeth, a pierit în accidentul de mașină pe care începe să și-l amintească în toate detaliile. Femeia este înnebunită u doar de durerea pierderii copilului, ci și de întrebarea-tortură cum de fuseseră blocate ușile automobilului care s-a prăvălit în apă. (lep.co.uk)

The Capital”, de Robert Menasse. Despre Uniunea Europeană, cu umor. „The Capital” trece, cu un ton satiric, prin complicata birocrație a Uniunii Europene, ajunsă marcă a instituției, apoi deslușește pentru public, în preajma ieșirii Marii Britanii din blocul comunitar, cu ajutorul unei ficțiuni pline de umor, slăbiciunile care sapă la temelia constructului european și punctele de forță care îi determină pe euro-optimiști să spere în continuare. (The Guardian)

Vezi și recomandările din Lista Dianei

Fate”, de Ian Hamilton. Mafia chineză, în prim-plan. Seria de cărți despre contabila chic, cheală și lesbiană Ava Lee continuă cu o trilogie despre unchiul fetei, cel care a instruit-o și a protejat-o, Lee. Prima din serie este povestea „Fate”, care va fi urmată de „Foresight” în 2020 și de „Fortune”, în 2021. (Calgary Herald)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Legături pierdute

Recenzie la cartea Legături pierdute, de Johann Hari

Next Article
Happy Night

Happy Night - noaptea cu cele mai mari reduceri

Related Posts

Total
0
Share