fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Grolier Club: o colecție impresionantă de 950 de volume în miniatură

volume în miniatură

Colecția miniaturilor. O colecție impresionantă, de 950 de volume în miniatură, poate fi văzută a Grolier Club, din New York, cea mai mare societate americană de bibliofili. (NY Times)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

The Creativity Code”, de Marcus du Sautoy. Călătoria întrebărilor. Cartea lui Sautoy este un lung șir de întrebări cărora autorul nu le caută neapărat un răspuns. Înșiruire de teme de gândire despre contemporaneitate, lucrarea atinge chestiuni rămase nerezolvate, cu titluri ca „Odiseea”, „Explorarea”, „Călătoria”. (The Guardian)

„There Will Come a Darkness”, de Katy Rose Pool. Suflete în coliziune. Parte a unei trilogii epice, cartea de debut semnată de Pool pare să exploreze totul, de la istorie antică la vechile profeții. „Timp de generații, cei Șapte Profeți au ghidat omenirea. Folosindu-și viziunile, ei au sfârșit războaie și au unit națiuni”, arată „reclama” poveștii. (EW.com)

Married to Alzheimer”, de Steph Booth. Durere, epuizare, singurătate. Fost actor și membru important al campaniei electorale a lui Tony Blair, Tony Booth a suferit de Alzheimer și a rămas în grija soției sale, care povestește cu o sinceritate dezarmantă o mulțime de emoții, de la furie la vină, durere, epuizare, singurătate. (Irish times)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Primul supererou chinez, în proces de elaborare. Gigantul editorial Marvel a finalizat un parteneriat cu o companie din Beijing pentru a crea primul supererou de desene animate chinez. În tradiția unor Superman, Spiderman sau Captain America, cele două entități nu doar crearea unui mare erou chinez, ci și vânzarea în China a 12 dintre poveștile Marvel. (News 18)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Sindromul Stavroghin

Alina Pavelescu publică un nou roman, Sindromul Stavroghin

Next Article
cărți cadou

4 cărți Cadou de la Libris

Related Posts

Total
0
Share