fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Grupul Editorial Corint nu va participa în acest an la Târgul Internațional Gaudeamus

CorintGrupul Editorial Corint informează că nu va participa la ediția din acest an a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, ce se va desfășura între 14-18 noiembrie 2018, în Pavilionul Central Romexpo, București.

Această decizie vine în urma alocării unui spațiu insuficient pentru standul Grupului Editorial Corint, spațiu în care nu am fi reușit să expunem noutățile acestei toamne, dar nici producția din acest an a grupului nostru editorial. În plus, acest aspect ne împiedică să ne prezentăm la nivelul cu care i-am obișnuit pe cititorii noștri.

În acest sfârșit de an, ne vom concentra mai mult atenția asupra promovării titlurilor nou apărute în portofoliul editurii, prin organizarea de evenimente în București și în provincie, dar și prin participarea la târgurile naționale de carte, în deplin acord cu exigențele publicului Corint.

Menționăm că această decizie nu va împiedica participările Grupului Editorial Corint la edițiile viitoare ale Târgului Internațional Gaudeamus.

Ne dorim ca publicul să se bucure în continuare de autorii de renume și bestsellerurile apărute în colecțiile Editurii Corint. De aceea, în luna noiembrie, noutățile editoriale vor beneficia de promoții substanțiale, prin intermediul site-ului: www.edituracorint.ro, dar și al librăriilor on-line partenere.

Grupul Editorial Corint continuă să fie de 25 de ani un reper pe piața de carte românească, oferind publicului cele mai de încredere auxiliare didactice și lucrări științifice, lucrări clasice pe teme de istorie și literatura universală și cele mai pasionante romane și cărți pentru copii și adolescenți.

În cele peste două decenii de activitate și participare la târgurile de profil naționale și internaționale, echipa noastră a depus un efort continuu pentru a se prezenta impecabil în fața cititorilor. Lansările de carte au avut în vedere nu doar calitatea titlurilor selectate, ci și contribuția unor personalități de marcă din domeniile cultural, politic și artistic din spațiul românesc și internațional. Grupul Editorial Corint va continua să organizeze evenimente la standarde ridicate, așa cum a procedat și până acum.

Persoana de contact: Flori Mihalache, PR Manager Grupul Editorial Corint, E-mail: flori.mihalache@edituracorint.ro

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Povestiri de ținut în palmă

Seară japoneză dedicată volumului Povestiri de ținut în palmă, de Yasunari Kawabata

Next Article
Sfântul Ioan al Crucii

Eveniment Editura Herald: Sfântul Ioan al Crucii - O tâlcuire despre noaptea întunecată a sufletului

Related Posts

Total
1
Share