fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Grupul Humanitas, pentru a treia oară în Programul Superbrands România

Superbrands

Grupul Humanitas este pentru a treia oară între mărcile premiate de Superbrands România, fiind parte din clasamentul celor mai puternice branduri românești reunite în Cartea Superbrands 2019. O recunoaștere pe care o primim cu câteva luni înainte de aniversarea a 30 de ani de la înființarea Editurii Humanitas, perioadă în care au fost publicate peste 25 de milioane de cărți în cele peste 50 de colecții și serii de autor. Ne mândrim să fim un brand de cursă lungă pentru cititori de cursă lungă, iubitori de toate vârstele ai lecturii.

Pentru distincția primită, prima etapă a jurizării a presupus evaluarea pe criterii de calitate, încredere și diferențiere pe piață a 1560 de branduri din 59 de industrii, de către 27 de membri ai juriului. Jumătate dintre aceste branduri au fost supuse unui studiu de piață.

Fondată în 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit în decursul primelor două decenii de existență Grupul Humanitas, un holding cultural care reunește în acest moment Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction și Librăriile Humanitas.

Profilul inițial de științe umaniste al Editurii Humanitas este astăzi mult extins, editura publicând în prezent literatură, filozofie, religie, științe sociale și politice, istorie și memorii, carte de știință, carte practică, albume de artă și carte pentru copii. Peste 370 de titluri pe an apar în cele mai mult de 50 de colecții și serii de autor ale editurii, al cărei portofoliu cuprinde numele celor mai importanți autori clasici, moderni și contemporani. Din 2003, Editura Humanitas propune lectura în formate și pe suporturi alternative, adaptate felului în care ne petrecem timpul. În scurt timp, a devenit lider pe piața românească în producția de audiobook-uri, unul dintre cele mai de succes produse editoriale internaționale ale ultimilor ani. Iar de la finalul anului 2017, cărțile din portofoliul Humanitas și Humanitas Fiction pot fi cumpărate și citite pe telefoanele mobile, cu ajutorul aplicațiilor dedicate Android și iOS.

Editura Humanitas Fiction, inițial un departament al Editurii Humanitas, a devenit o companie de sine stătătoare în august 2007 și este dedicată literaturii străine. Din portofoliul său fac parte colecția „Raftul Denisei“ – prima și singura colecție personalizată din România, o colecție de literatură modernă și contemporană – și mai multe serii de autor care includ laureați ai Premiului Nobel pentru literatură sau scriitorii marcanți din ultimele decenii.

Librăriile Humanitas SA, societate înființată încă din 1993, dispune de o rețea de 15 librării în toată țara, care comercializează cărțile publicate de 300 de edituri din România, alături de audiobook-uri, muzică, filme, produse artizanale japoneze, jocuri sau obiecte decorative.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
transport gratuit

Promoție Cartepedia: transport gratuit la orice comandă (22-24 octombrie)

Next Article
carte cadou

Până la 45% reducere + carte cadou de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share