fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Guvern global controlat de o corporație?

Guvern global controlat de o corporație? În „Borderless”, Eliot Peper imaginează un viitor dominat de rețelele sociale. Un guvern global controlat de o multinațională poate fi unul dintre scenariile care pornesc de la datele prezentului: Google folosește sute de variabile pentru a defini rezultatele unei căutări oarecare, un complicat sistem statistic „decide” personalizarea Netflix, Facebook folosește tot ce știe despre fiecare, plus despre prietenii săi, pentru a crea un profil etc., etc. Viitorul este deja aici. (Chireviewofbooks)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Surgeons’ Hall”, de ES Thomson. Oroare și macabru. Anglia victoriană de după marea Expoziție din 1851 este cadrul perfect pentru acțiunea unei cărți care nu se poate citi între două călătorii de plăcere cu trenul sau în vacanță. Este un roman gotic cu accente horror care va face deliciul amatorilor acestui gen. (Scotsman)

Moccasin Square Gardens”, de Richard Van Camp. O tușă de umor în horror. Povestitor redutabil, Van Camp vine în fața publicului cu o carte care va fi lansată în perioada imediat următoare și pe care editorii o consideră deja o incursiune magistrală prin tragedie, farsă, science-fiction, horror, apoi din nou tragedie, până la comedie și un talent înnăscut de a crea personaje care rămân cu cititorul pentru totdeauna. (Vancouver Sun)

Două decenii de modă într-o carte. În ultimii 20 de ani, directorul de fashion Tonne Goodman a călătorit pentru „Vogue” de la Zidul Chinezesc în Peru și de la Madrid la Lacul Victoria. Tot ce a văzut și a adunat cu talentul său unic de a depista eleganța face parte din volumul „Point of View”. (Vogue)

Instructions for a Funeral”, de David Means. Încăierare și mariaj. Specialist al povestirii scurte, Means imaginează o bătălie scurtă și sălbatică în urma căreia unul dintre ei va sfârși… însurat. Acea încăierare le va marca și menține mariajul și legătura, ca un laitmotiv, toată viața. Este nuvela „Fistfight, Sacramento, August 1950”, una dintre cele care alcătuiesc noua carte a aclamatului scriitor american. (The Guardian)

bogdan
Total
17
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Podul de lut

Recenzie la cartea Podul de lut, de Markus Zusak

Next Article
Marea Citeală

Libris își invită angajații la Marea Citeală

Related Posts

Total
17
Share