fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Hai sa te scoatem la harta! :)

banner-harti-de-perete-1De curand am descoperit un site senzational. Si spunem despre el aici pentru ca are legatura cu frumosul domeniu de care ne ocupam: cartile. Nu de putine ori am amintit si pomenit oferte bune la manuale si auxiliare scolare. Site-ul de care vrem sa va vorbim acum este unul cuceritor pe nisa materialelor didactice.

Gasesti tot ce ai nevoie, daca esti cadru didactic sau director de scoala. La fel de bine gasesti instrumente si lucruri dosebite si pentru acasa, fie ca vorbim de harti, globuri pamantesti sau interesante obiecte de mobilier ce au conotatii geografice.

Ca sa ne convingem ca nu facem recomandari doar ca sa ne aflam in treaba, am cautat produse similare si pe alte site-uri si ne-am convins. Calitatea si pretul sunt atuurile acestui site! A, inca nu v-am spus numele? Il descoperiti singuri, de la acest link.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Rezolvam dilema: carte sau jucarie? Carte cu jucarie! :-)

Next Article

40% reducere la toate cartile Editurii Curtea Veche Publishing

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share