fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Humanitas marcheaza printr-o editie de lux 25 de ani de la publicarea romanului “Alchimistul” de Paulo Coelho

alchimistulAnul acesta marcheaza aniversarea a 25 de ani de la publicarea romanului Alchimistul in Brazilia, un titlu deja clasic al literaturii contemporane, care a insemnat un punct de cotitura in viata multora dintre noi. Alchimistul, o carte fara varsta care ocupa primele pozitii in listele de bestselleruri din intreaga lume, se afla de mai bine de 275 de saptamani in topul de vanzari al publicatiei New York Times si continua sa incante noi generatii de cititori.

Cumpara editia de lux cu reducere

Editia de lux in limba romana a romanului Alchimistul a aparut la Editura Humanitas Fiction intr-o forma grafica deosebita, un volum de colectie ce cuprinde o superba marturie a scriitorului la aniversarea a 25 de ani de la publicarea acestei extraordinare carti.

Cartile lui Paulo Coelho, traduse in peste 80 de limbi, au atins vanzari de peste 150 de milioane de exemplare in mai mult de 200 de tari. Paulo Coelho este membru al Academiei Braziliene de Litere din 2002 si, in acelasi timp, scriitorul cu cea mai mare comunitate online, avand 25 de milioane de fani pe retelele de socializare.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Happy Weekend: sute de carti cu 50% reducere

Next Article

Autorul lunii noiembrie: Aurora Liiceanu - carti cu autograf si reduceri de 20%

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share