fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Hotul de carti este cea mai vanduta carte pe elefant.ro

Cartea Hoțul de cărți, scrisă de Markus Zusak, se află în continuare în topul preferințelor românilor atunci când vine vorba de literatură universală. Astfel, și în luna mai, povestea personajului Liesel Meminger atrage atenția cititorilor, fiind cea mai cumpărată carte de pe elefant.ro.

O nouă intrare în topul celor mai vândute volume pe elefant, direct pe poziția a doua, este Sub aceeași stea scrisă de John Green. Povestea face parte din colecţia Fiction Connection, John Green fiind unul dintre cei mai activi scriitori pe platforme virtuale.

Tot în luna mai, Alice Munro, cu scrierea Prea multă fericire, trece pe poziția trei, după ce în lunile martie și aprilie și-a păstrat locul doi în topul celor mai cumpărate cărți de pe elefant.ro.

“Românii urmează un trend global cu privire la autorii și volumele pe care le citesc. Astfel, după ce Hoțul de cărți scrisă de Markus Zusak a reușit să rămână 200 de săptămâni în topul celor mai bine vândute cărţi realizat de New York Times, cartea este și în topul preferințelor românilor”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

În clasamentul cărților scrise de autori români, Chris Simion își păstrează poziția întâi cu volumul Ce ne spunem când nu ne vorbim, urmată de noua intrare în top a cărții Primul Război Mondial. Controverse, paradoxuri, reinterpretări a lui Lucian Boia. Același autor, dar cu titlul Balcic. Micul paradis al României, ocupă locul trei în topul elefant.ro.

Cu privire la eBooks, cele mai vândute trei cărți pe elefant.ro sunt Bărbatul din stânga scrisă de Alberto Mussa, Abatia a lui Dan Doboș și Cincizeci de umbre ale lui Grey. Volumul I din trilogia Fifty Shades celebra scriere a autoarei britanice E.L. James.

top_15_mai_elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura RAO: "Ia uite cine s-a intors", de Timur Vermes

Next Article

Povesti de vacanta. Scriere creativa pentru copiii de 9-14 ani

Related Posts

Total
0
Share