fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Hotul de carti”, “Prea multa fericire” si “Cincizeci de umbre”, cartile preferate de romani in luna aprilie

Chris Simion, Irina Binder si Simona Tache sunt cele mai citite scriitoare romance.

In luna aprilie, volumul Hotul de carti, scris de Markus Zukas, revine in top 15 vanzari de carte pe locul intai. Astfel, impresionanta poveste a personajului Liesel Meminger capteaza in continuare atentia cititorilor, fiind una dintre cele mai cumparate carti ale acestui an.

In cadrul aceluiasi top, Alice Munro cu scrierea Prea multa fericire este pe locul doi, iar pozitia a treia este ocupata de primul volum al povestii Cincizeci de umbre ale lui Grey scrisa de autoarea britanică E.L. James.

“O veste imbucuratoare pentru noi este cresterea interesului pentru scrierile autorilor romani. Indiferent de metoda preferata, carte sau e-book, tinem cont de cerintele cititorilor astfel incat sa le oferim cat mai multe dintretitlurile pe care vor sa le citeasca”, spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

Tot in aprilie, in topul autorilor romani, cartea Ce ne spunem cand nu ne vorbim a lui Chris Simion este preferata cititorilor de literatura autohtona. In acelasi timp, volumul Femeile vin de pe Venus, scrisa de cunoscutii jurnalisti Simona Tache si Mihai Radu urca in clasamentul celor mai vandute carti ale unor autori romani, direct pe locul al treilea.

La achizitiile de e-Books, intamplarile descrise de Adrian Telespan in volumul Cimitirul sunt in continuare cele mai atractive pentru cititori. Pe urmatoarele pozitii s-au clasat autori precum Francis Scott Fitzgerald si Veronica Roth, cu Povestiri cu Basil si Josephine, respectiv cu primul volum al cartii Divergent.

In prezent, mall-ul online elefant.ro are cea mai mare oferta online de carte tiparita si eBooks din Romania, comercializand peste 100.000 de titluri.

top_15_carti_aprilie_elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua aparitie in colectia Sven Hassel de la Libertatea: "Drum sangeros catre moarte"

Next Article

Colectia "Poveste de seara". Audiobook-uri in lectura actorului Mircea Albulescu

Related Posts

Total
0
Share