fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Humanitas ne invita la evenimentul de lansare a bestseller-ului Descendentii

Humanitas va invita la evenimentul de lansare al romanului Descendentii, scris de Kaui Hart Hemmings. Lansarea va avea loc maine,  5 decembrie, ora 19.00, la libraria Humanitas Kretzulescu.

Despre carte: 

Bestseller international vandut in peste douazeci si cinci de tari. In 2007, romanul Descendentii a castigat Elle Magazine’s Readers’ Prize (SUA). A fost New York Times Book Review Editors’ Choice in 2008. In 2011, romanul a fost ecranizat intr-un film de mare succes, cu George Clooney in rolul principal, care a castigat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Narat intr-un stil curajos, puternic, uneori de un umor irezistibil, Descendentii e un roman despre o familie neconventionala obligata de imprejurari dramatice sa se reuneasca spre a-si recupera propria mostenire si identitate.

Matt King e un avocat bogat din Honolulu, a carui sotie, Joanie, a suferit un accident in timpul unei curse de barci cu motor si se afla in coma. Mai mult, Matt afla ca sotia lui il insela si era pe punctul de a-i cere divortul, iar medicii hotarasc sa o deconecteze de la aparate pe Joanie, conform cererii din testamentul acesteia. Tatal lui Alex, o adolescenta rebela, care are probleme cu alcoolul si drogurile, si al lui Scottie, aflata la varsta tuturor intrebarilor, Matt realizeaza ca se confrunta cu o criza existentiala fara precedent si ca lui ii revine responsabilitatea de a-i proteja pe ceilalti membri ai familiei.

Cumpara cartea din libraria online elefant.ro cu 25% reducere

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Au fost aleşi câştigătorii concursului Trofeul Arthur pentru literatură pentru copii şi tineret!

Next Article

Daruieste bookuria lecturii de sarbatori cu Pachetele Cadou de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share