fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Humanitas va publica The Underground Railroad, de Colson Whitehead (roman castigator al Premiului Pulitzer)

The Underground RailroadDetinator al prestigioaselor National Book Award 2016 si Andrew Carnegie Medal for Excellence, romanul The Underground Railroad, de Colson Whitehead, in curs de aparitie la Editura Humanitas Fiction, este marele castigator al Pulitzer Prize for Fiction 2017.

The Underground Railroad, publicat anul trecut de editura americana Doubleday, este considerat de critica si public cea mai buna carte de fictiune a anului. Marturie stau atat distinctiile primite in 2016 si incununate ieri-seara de castigarea celui mai important premiu american pentru jurnalism si arte, Pulitzer, cat si atingerea primului loc in topurile americane de carte: bestseller New York Times; bestseller The Washington Post; bestseller Barnes&Noble; #1 in Indie Bestseller List si in toate listele Indie Bestseller regionale; bestseller Amazon.com – cartea anului 2016 (Best Book of the Year); bestseller The New York Times Book Review – cel mai bun roman al anului; #1 in topul Publishers Marketplace – cele mai bune carti ale anului 2016. Revista Publishers Weekly, in numarul intitulat Best Books of 2016, i-a dedicat coperta lui Colson Whitehead.

De asemenea, The Underground Railroad este pe prima pozitie in topurile de vanzari din Belgia si Olanda, iar Amazon a finalizat negocierile pentru adaptarea cartii pentru micul ecran, in regia detinatorului premiului Oscar 2017 pentru pelicula Moonlight, Barry Jenkins. Romanul a fost vandut deja in peste 35 de tari.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Citilă Iepurilă

Campanie Herald: Citilă Iepurilă te invită la lectură!

Next Article
Zilele Simonei

O cunoașteți pe Simona de la Elefant? Dacă nu, să știți că face cinste de ziua ei!

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
1
Share