fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Improvizatie ca la carte la Bookfest

Joi, 29 mai, de la ora 18:30, bookblog.ro vă așteaptă în standul Editurii Polirom din cadrul Bookfest (Romexpo, pavilioanele C1, C2, C4) pentru a vă relaxa și distra prin câteva exerciții de improvizație propuse de prietenii de la Improvizație.ro.

Luăm titluri de cărți celebre și le transformăm în „statui vivante”, pornim de la citate cunoscute și creăm propriile noastre povești, dăm viață împreună personajelor marcante din literatură. Vă invităm pentru a improviza cu și despre cărți, să privim literatura cu umor și fără încordare și să vă bucurați de premiile surpriză.

Cu toții suntem scriitorii propriei noastre vieți. Însă nu scriem viața așa cum scriem cărțile pentru că, oricât am încerca să o planificăm, ea reușește să ne surprindă. De aceea cu toții suntem improvizatori. Improvizația, ca artă și metodă de învățare, ne ajută nu doar să ne scriem povestea, ci să ne și bucurăm de proces: fiind atenți, pe fază, spontani și creativi, bucurându-ne de fiecare filă.

Afis - Improvizatie ca la carte

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

De astazi, Adevarul ne ofera Colectia "Caiete de vacanta"

Next Article

Ne vedem la Bookfest, cu noile aparitii ale Editurii Adenium!

Related Posts

Total
0
Share