fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Incepand cu 15 decembrie se deschide targul Bookfest de Craciun

Bookfest de Crăciun – ediţia I, va avea loc în perioada 15-23 decembrie 2012 la parterul noului sediu alBibliotecii Naţionale din Splaiul Unirii (vizavi de Tribunalul Bucureşti). Vizitatorii pot găsi aici cele mai bune cărţi la cele mai bune preţuri, precum şi alte idei de cadouri pentru Crăciun: ceai, cafea, accesorii, muzică, ornamente și felicitări pictate manual, dulciuri și multe altele.  Intrarea este gratuită.

Editura Curtea Veche Publishing va asteapta la stand cu reduceri substanțiale. În prim plan la această ediție se vor afla copiii, care se vor putea bucura de cele mai frumoase cărți pentru copii și adolescenți printre care se numără „Poveste de Crăciun” și „Marea și nemaivăzuta carte pentru fete

Pentru că sărbătorile își recapătă mereu magia când ne amintim de copilărie, Salonul de Carte și Cadouri Bookfest se va desfășura în același timp cu Festivalul de povești pentru copii și oameni mari, organizat de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”. Atât cei mici, cât și cei mari vor avea ocazia să participe la spectacole și ateliere susținute de teatre și artiști importanți, atât de pe plan local cât și internațional.

De asemenea, în seara zilei de 15 decembrie, la ora 19:00 în Atriumul Bibliotecii Naționale va avea loc concertul de chitară flamenco “Alquimia” din cadrul Festivalului Hibernal de Chitară.

 Nu în ultimul rând, așa cum s-a obișnuit publicul Bookfest, toți vizitatorii vor putea poposi din nămeți în cinematograful de artă pus la dispoziție de organizatori în mod gratuit.

Organizat de Asociaţia Editorilor din România în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional și Biblioteca Națională a României, Bookfest de Crăciun este primul eveniment cultural de amploare găzduit de noul sediu al Bibliotecii Naţionale, deschis pe 23 aprilie, în acest an.

Programul de vizitare il puteti vedea aici

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadouri inspirate pentru cei dragi de la libris

Next Article

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (11.12.2012)

Related Posts

Total
0
Share