fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Initiem ”concursul de vineri”. In fiecare vineri poti castiga o carte oferita de Editura Herald

banner_herald_bookuriaNu doar ca ne plac parteneriatele frumoase, dar ne si bookuram de prietenii extraordinare. Editura Herald are un loc aparte in inima noastra din doua motive clare: 1. cartile minunate pe care le fac si 2. oamenii extraordinari care fac si promoveaza cartile minunate de la punctul 1. :)

Am fost si suntem mandri parteneri in aproape toate proiectele pe care Editura Herald le initiaza (nu stiu sa ne fi scapat ceva in acesti ultimi doi ani, dar, na, ne luam si noi o marja de eroare). Am fost sprijiniti si promovati cum putini au inteles sa o faca. Nu suntem noi buricu’ targului de bloguri culturale, dar avem o idee fixa: pentru a fi citite cartile trebuie promovate si vandute. Punct. Pentru a fi citite ele trebuie sa ajunga la cititori. Cine sta doar sa povesteasca despre ele face foarte bine, dar nu suntem noi aceia.

Impreuna cu Editura Herald am oferit multe carti in concursurile pe care le-am realizat impreuna. Dar ce anuntam acum le intrece pe toate cele.

Din aceasta saptamana, in fiecare vineri, Editura Herald si bookuria iti va oferi o carte deosebita. Va fi un concurs pe care-l vom organiza in fiecare saptamana, Dumnezeu stie cat timp (speram sa fie macar atatea saptamani cate carti au ei tiparite, dar cum carti noi apar la Herald constant… :).

Asadar, vino in fiecare vineri pe la noi, sa ne bookuram de o carte frumoasa, interesanta, utila si desteapta.

Multumim Editurii Herald si dragutei de la PR. Pupam maini, Andreea.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promotii bune la carti de la adevarulshop

Next Article

Ebook gratuit: "Dom Casmurro", de Joaquim Machado de Assis

Related Posts

Total
0
Share