fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Întâlnire cu cartea perfectă

cartea perfectă

Întâlnire cu cartea perfectă. După modelul site-urilor care își propun să găsească fiecăruia perechea potrivită, Brough Johnson s-a gândit să creeze ceva similar, dar pentru a identifica muzica perfectă și cartea ideală pentru fiecare. Site-ul s-a lansat recent și are secțiuni de carte, film și muzică, toate, firește, „perfecte pentru tine”. Urmează potrivirile cu show-urile de televiziune. (Nz Herald)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

„The War Artist”, de Simon Cleary. Ambuscade fatale. În Chora Valley, Afghanistan, o explozie bruscă spulberă un militar – picioarele i-au dispărut, omul e la pământ, sângerând până la moarte. Consecințele acestui moment teribil continuă timp de ani la rând. (Smh.com)

The Secret Wisdom of Nature”, de Peter Wohlleben. Urbanizați de vii. Chiar și pentru cei care au ajuns să nu mai poată trăi decât în orașe, cea de-a treia carte din trilogia „The Mysteries of Nature” este încă o compilație fascinantă de episoade din viața de fost pădurar a autorului, fiecare cu învățămintele și concluziile aferente, într-o lume aflată în încălzire globală și cu atâția oameni urbanizați de vii. (The Record)

Notes From a Young Black Chef”, de Kwame Onwuachi. Succese, eșecuri, rețete. Onwuachi își descrie într-o carte fermecătoare, plină de umanitate (și cu rețete delicioase…) calea spre succes, care a fost pavată cu lupte, cu eșecuri și cu repetate ridicări și scuturări ale hainelor de… făină. Din Nigeria la New Orleans, Onwuachi a intrat, concurat și muncit într-o pleiadă de bucătării. (Start Tribune)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Savage News”, de Jessica Yellin. Știrea fără „Breaking”. Pentru un jurnalist poate părea ușor să scrie o carte, dar fosta prezentatoare CNN spune că „nu seamănă deloc cu ceea ce am făcut pe parcursul profesiei”. A reușit, totuși, decisă să scoată senzaționalismul celebrelor „Breaking News!” și să „descoasă” subiecte care merită atenția în spatele sentimentului de „știre caldă”. (Oprah Mag)

bogdan
Total
5
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Zilele Simonei

Zilele Simonei continuă - azi ai transport gratuit la orice comandă

Next Article
vouchere elefant

Vouchere bune la Elefant: 40% reducere la mii de cărți + 40 lei Cadou

Related Posts

Total
5
Share