fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Intre 17 – 21 aprilie, clujenii sunt asteptati la Targul Gaudeamus

Editura Nemira vă invită la cea de a XIV-a ediţie a Târgului GAUDEAMUS Cluj-Napoca, eveniment organizat de Radio România – echipa GAUDEAMUS şi Radio România Cluj în perioada 17 – 21 aprilie a.c. în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii.

Pe lângă lansări de carte, prezentări şi întâlniri cu autori, Ediţia 2013 a Târgului GAUDEAMUS Cluj-Napoca readuce în atenţia publicului şi a expozanţilor două dintre proiectele iniţiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS: Cărţile se întorc acasă şi Invitaţi de nota 10: Olimpicii României.

Aşa cum şi-a obişnuit deja citorii, Editura Nemira va fi prezentă în cadrul Târgului Gaudeamus de la Cluj Napoca cu noutăţi, o ofertă editorială de impact şi cu promotii diversificate, potrivite pentru toate gusturile, şi surprizele nu se vor opri aici.

gaudeamus_nemira

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Conferinta: Basarab Nicolescu in dialog cu Adrian Cioroianu la Ateneul Român

Next Article

O noua saptamana de reduceri la Nemira

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share