fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O invitație inedită pentru George R. R. Martin

O invitație inedită pentru George R. R. Martin. Celebrul autor al „Urzelii tronurilor”, George R. R. Martin, a primit o invitație inedită de la o „parte interesată” neașteptată: Air New Zealand l-a chemat pe scriitor să termine saga începută în anul 1996 în Noua Zeelandă. „Am observat că între atâtea evenimente pe covorul roșu ai dificultăți în a termina The Winds of Winter. Dar avem soluția perfectă: o călătorie epică în Noua Zeelandă, cu aeronavele noastre”, se arată în invitație. (NZ Herald)

Fully Automated Luxury Communism”, de Aaron Bastani. „Luxul va prevala”. Bastani prevede o lume foarte apropiată în care „societatea bazată pe muncă plătită va deveni o relicvă asemănătoare feudalismului”. Și justifică printr-o viziune optimistă asupra felului în care tehnologia va permite omului „o abundență de nedescris”. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Red, White & Royal Blue”, de Casey McQuiston. Obsesia pentru regalitate. „Primul fiu” al Americii, Alex Claremont-Diaz, dă nas în nas cu prințul Prince Henry de Wales, al Marii Britanii, într-o seară relaxată, în care ambii au chef de înghețată. Cei doi sunt în pijama. „Nu știam că porți ochelari”, spune Henry. Relațiile diplomatice anglo-americane n-au fost niciodată mai minunate pentru acești doi bărbați atrași unul de altul. (Vogue)

„Love Notes from a German Building Site”, de Adrian Duncan. Paul, un tânăr inginer irlandez, își urmează iubita la Berlin. Dar ea este o artistă care trebuie să plece la scurt timp, pentru un proiect în străinătate. Paul o așteaptă lucrând în construcții. Nu are prieteni, limba germană prezintă dificultăți serioase, dar fluxul narativ care îmbină versatilitatea artei cu rigoarea edificiilor ține cititorul captivat. Cu atât mai mult cu cât povestea este pe alocuri autobiografică. (RTE)

Roxana Ichim Istudor
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Happy Day

Happy Day Libris: cărți pentru copii cu 50% reducere

Next Article
La cinci pasi de tine

La cinci pasi de tine, de Rachael Lippincott (Editura Litera, 2019)

Related Posts

Total
1
Share