fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Iren Arsene vorbeste astazi la «Meet the WOMAN!» despre farmecul unei afaceri dedicate cartilor

Iren ArseneAstăzi, 5 martie, începând cu ora 19.00, la Capital Plaza Hotel (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54), Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing, va participa la un eveniment dedicat promovării afacerilor, brandingului personal și femeilor-lider, organizat la inițiativa Femei în Afaceri. Evenimentul face parte din proiectul “Meet the WOMAN!” și va avea ca tematică “Farmecul unei afaceri dedicate cărților”.

Proiectul “Meet the WOMAN!” include întâlniri bilunare de business networking şi se adresează femeilor care sunt la începutul vieții profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste într-un domeniu de activitate. Taxa de participare la eveniment este de 80 lei (coffee break inclus), iar rezervările se fac la inscrieri@femei-in-afaceri.ro şi la numărul de telefon 0724 345 739. Programul evenimentului poate fi consultat pe blogul editurii.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.elefant.ro%2Fedituri%2Fcurtea-veche-464.html”]Vezi aici cartile Editurii Curtea Veche Publishing[/button]

Iren Arsene este unul dintre oamenii care au avut priceperea și determinarea de a transforma o pasiune într-o afacere de succes. Dragostea pentru cărți și dorința de a acoperi nevoi ale unei societăți în tranziție au făcut-o să pună, în 1998, bazele editurii care astăzi este unul dintre principalii jucători de pe piața de carte din România.

Prin Curtea Veche Publishing, Iren Arsene a adus literatura motivațională și cărțile de dezvoltare personală și profesională pe piața de carte din România și a înregistrat nenumărate premiere. Cu trei ani în urmă, a propus Casei Regale a României să publice o carte de bucate ce deschidea publicului o fereastră către viața regală – un proiect editorial de succes ce s-a transformat într-o colecție cu volume dedicate Familiei Regale și o colaborare ce i-a adus Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate în 2012.

În continuare, proiectele sale sunt ambițioase și deschid noi direcții, cum ar fi crearea unor voci românești importante pe piața cărților nonfiction sau dezvoltarea unui program de lectură la nivel național care să pregătească viitoarele generații de cititori.

Comunicat de presa Editura Curtea Veche Publishing
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

«Adolescentul», de F.M. Dostoievski (Editura Art)

Next Article

50% reducere la romanul «Marea, Marea», de Iris Murdoch (Editura Polirom)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share