fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Jamie Oliver a castigat premiul Broadcast Digital Award pentru cel mai bun canal web original

gateste-in-30-de-minute-cu-jamieJamie şi echipa sa Food Tube au câştigat mult-râvnitul premiu Broadcast Digital Award pentru cel mai bun canal web original. Food Tube este o colaborare excepţională între mai multe echipe ale grupului media Jamie Oliver, fiind o platformă digitală, parte a YouTube, care îşi propune să descopere noi talente gastronomice şi să difuzeze programe noi şi vechi cu bucătari. Food Tube s-a lansat pe 21 ianuarie 2013 şi are până în prezent 332,651 de abonați și aproape 17 milioane de vizualizări. www.youtube.com/jamieoliver

Jamie a sărbătorit lansarea platformei printr-o emisiune live transmisă pe Food Tube pe 21 Ianuarie 2013: “A fost o ocazie foarte bună ca oamenii să poată pune întrebări, iar eu să le răspund pe loc. Aceasta a fost frumusețea emisiunii live, mulțumire imediată.”

Cititorii din România pot încerca multe dintre rețetele rapide și sănătoase prezentate de Jamie Oliver în cea mai recentă carte de bucate apărută la Curtea Veche Publishing: “Gătește în 30 de minute cu Jamie”. Plină de sfaturi practice și de rețete savuroase, cartea ne demonstrează că, pentru a găti preparate sănătoase și delicioase nu e nevoie să petrecem ore în bucătărie.

Citeste tot articolul pe blogul Editurii Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vino si tu la Jazzulescu! Unde? La Kretzulescu!

Next Article

Curs de engleza pentru copii "Holiday English" impreuna cu Gazeta Sporturilor

Related Posts
Editura Corint
Citește mai mult

Editura Corint la Gaudeamus 2022

Editura Corint vă așteaptă, în perioada 7-11 decembrie, la cea de-a 29-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus,…

Total
0
Share