fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

JK Rowling creează variațiuni pe tema micilor vrăjitori

JK Rowling creează variațiuni pe tema micilor vrăjitori. „Mama” lui Harry Potter, scriitoarea britanică JK Rowling, pregătește patru ediții e-book cu povești pe tema colegilor celebrului Harry – Hermione Granger și Ron Weasley. (timesofindia)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Colectă pentru Nigeria. Elevii de la școala elemntară din Sippican, SUA, caută în continuare fonduri pentru proiectul de colectă de cărți pentru Nigeria, în timp ce tinerii continuă să achiziționeze cărți vechi pentru 25 de cenți bucata, pentru ca banii astfel adunați să slujească scopului mai înalt. (sippican)

Piața Tiananmen și lumea cărții. Astăzi, China pare o putere mondială cu ambiții mari și creștere economică record. Pe de altă parte, a rămas un sistem capitalist ieșit din „pântecele” unui masacru, cel din Piața Tiananmen, din 1989. Cartea „The Search for Modern China”, de Jonathan Spence, un cunoscut sinolog, spune povestea transformării unui stat autocratic. (ft.com)

Scriitoarea L.D. Crichton trăiește un basm cu… Disney. Cartea „All Our Broken Pieces”, a scriitoarei L.D. Crichton, a atras atenția gigantului Disney, care i-a publicat-o și i-a făcut o publicitate pe măsură. „Când am văzut volumul în vitrină, mi s-a părut ceva supranatural”, povestește Crichton. (Calgary Herald)

Competiția online închide vechi librării. Wenlock Books, din Shropshire, Camden Lock Books, din Londra, își vor înceta activitatea din cauza competiției vânzării de cărți online. Anna Dreda, câștigătoare a numeroase premii și inițiatoarea unui festival de poezie, patroană a Wenlock, spune că decizia de a închide librăria, care este un reper din 1991, a fost „foarte, foarte dificilă”. (The Guardian)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Pachinko

Lansare de carte: Pachinko, de Min Jin LEE

Next Article
Curtea Veche

Promoție Libris: 2+1 Gratuit la cărțile Editurii Curtea Veche

Related Posts

Total
0
Share