fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

John Perkins, autorul cartii “Confesiunile unui asasin economic”, vine in Romania

John-PerkinsJohn Perkins, americanul care a făcut dezvăluiri importante despre corupția internațională în cartea Confesiunile unui asasin economic apărută la Editura Litera, va veni în România în perioada 8 – 20 octombrie 2014. El va susține o serie de seminarii și workshopuri pe teme precum: geopolitica, criza economică mondială, asasinul economic și transformarea personală și globală, în Iași, Suceava, Cluj-Napoca și București.

Editura Litera va fi prezentă la fiecare eveniment cu standuri de carte și va organiza sesiuni de autografe cu John Perkins. În plus, pe data de 13 octombrie, Editura Litera va lansa o ediție specială a cărții Confesiunile unui asasin economic de John Perkins, împreună cu ziarul Adevărul, la prețul de 14,99 lei.

Programul lui John Perkins în România:

  • 9 octombrie, 16.30 18.30, Iași – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – Aula Magna
  • 10 octombrie, 17.00 19.00, Suceava – Universitatea „Ștefan cel Mare” – Aula Corp E
  • 13 octombrie, 15.00 17.00, Cluj-Napoca – Universitatea „Babeș Bolyai” – Aula FSEGA
  • 16 octombrie, 13.30 15.30, București – Academia de Studii Economice – Aula Magna
  • 18 octombrie, 10.00 – 17.00, București – Colegiul Național Gheorghe Lazăr – Sala de Festivități
  • 19 octombrie, 10.00 – 17.00, București – Seeds for Happiness Center

John Perkins este cunoscut în toată lumea pentru cărțile sale, printre care Confesiunile unui asasin economic, Shapeshifting, Hoodwinked: An Economic Hit Man Reveals Why the World Financial Markets Imploded, dar și pentru interviurile acordate la emisiuni de top și apariția în mai multe filme documentare, precum Zeitgeist: Addendum, The End of Poverty?, Four Horsemen.

Actualmente activist pentru o economie durabilă şi o planetă curată, John Perkins este persoana cea mai potrivită să vorbească despre neregulile sistemului bancar, pentru că îl cunoaște din interior. El însuși a fost un „asasin economic”. Meseria lui era aceea de a convinge ţările importante pentru SUA să accepte împrumuturi imense pentru dezvoltarea infrastructurii şi să se asigure că proiectele profitabile aveau să fie oferite corporaţiilor americane. Împovărate de datorii uriaşe, aceste ţări ajungeau sub controlul guvernului SUA şi al Băncii Mondiale, care acţionau ca nişte cămătari.

Seria de evenimente cu John Perkins în România este organizată de Asociaţia Pachamama România şi Asociaţia Heritage – Partener UNESCO. Înscrierile se fac la această adresă: http://www.pachamamaromania.ro/inscriere-eveniment-john-perkins/.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 6 octombrie 2014

Next Article

Lansare de carte: "Pe contrasens cu favorita presedintelui. Cronica unei campanii", de Liviu Bratescu

Related Posts

Total
0
Share