fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Juan Pablo Villalobos, invitat la „Curtea Veche Publishing”

fiesta-in-barlogÎntre 13 şi 15 martie, scriitorul de origine mexicană Juan Pablo Villalobos se va afla în România la invitaţia „Curtea Veche Publishing”, programul său incluzând două evenimente în Bucureşti şi unul în Timişoara. „Fiesta în bârlog”, romanul său de debut, a cunoscut pe plan internaţional un succes aproape instantaneu, ajungând direct pe lista scurtă pentru Guardian First Book Award şi la puţin peste un an de la apariţie fiind deja tradus în 15 ţări.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=5913e18f1″]Cumpara cartea de aici[/button]

Autorul se află într-un turneu de promovare a cărţii în Europa, înainte de vizita în România fiind invitat în Franţa, unde este şi nominalizat la un premiu literar, şi în Bulgaria. Programul scriitorului din România va include două evenimente în Bucureşti şi unul în Timişoara.

În Bucureşti, toţi cei ce vor dori să îi facă o primire călduroasă lui Juan Pablo Villalobos într-un cadru informal îl vor putea întâlni miercuri, 13 martie, ora 19.00, în „Energiea Pub”, unde vor avea ocazia să afle lucruri inedite despre Mexic şi despre autor. Joi, 14 martie, ora 18.30, va avea loc lansarea oficială a cărţii „Fiesta în Bârlog” la Institutul Cervantes.

Volumul de nici 100 de pagini, apărut la „Curtea Veche Publishing” în 2012 în traducerea lui Horia Barna, a câştigat simpatia cititorilor români, mulţi dintre ei reuşind şi să intre în contact direct cu scriitorul prin reţelele de socializare.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„One World România”, jurizat in premiera de liceeni

Next Article

Premiile „Observator Cultural” 2013

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share