fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Julian Barnes, autorul saptamanii la elefant.ro

autorul-saptamanii_Julian_BarnesCunoscutul scriitor englez Julian Barnes este desemnat de elefant autorul acestei saptamani. Gasiti cartile acestuia cu reduceri de pana la 40%.

Opera lui Julian Barnes numara peste cincisprezece volume de proza, povestiri scurte si eseuri, cariera sa literara fiind incununata de numeroase premii si distinctii: Somerset Maugham Award pentru Metroland (1981), Geoffrey Faber Memorial Prize (1985), Prix Medicis pentru Papagalul lui Flaubert (1986), E.M. Forster Award (decernat de American Academy and Institute of Arts and Letters, 1986), Gutenberg Prize (1987), Grinzane Cavour Prize (1988), Prix Femina (Trois, 1992).

A fost de trei ori finalist pentru Booker Prize: in 1984 pentru Papagalul lui Flaubert, in 1998 pentru Anglia, Anglia si in 2005 pentru Arthur & George. Statul francez i-a acordat in 1988 titlul de Chevalier des Arts et des Lettres, in 1995, Officier de l’Ordre des Arts et des Lettres, iar in 2004 a primit titlul de Commandeur de l’Ordre des Arts et des Lettres.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seara japoneza "Calea ceaiului, esenta spiritului japonez"

Next Article

Reduceri de pana la 75% la sute de carti si transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share