fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

La mare, la soare, te asteapta Caravana Cartii BookLand!

IMG_9057Pentru că a început sezonul estival, BookLand îşi face bagajele şi pleacă pe litoral! Pe 9 iulie echipa noastră va ajunge la Constanta, în City Park Mall, unde te invită să te pregăteşti de plajă cu cele mai noi apariţii editoriale, dar şi titluri consacrate, anti-plictiseală. Nu doar constănţenii, ci şi turiştii veniti din toate colţurile ţării, sunt aşteptati până pe 21 iulie cu o ofertă impresionantă de carte. Peste 7000 de titluri la preţuri de producător, de la cele peste 100 de edituri.

Deoarece BookLand revine la Constanta în perioada 9 – 21 iulie la City Park Mall, venim în întâmpinarea clientilor nostri cu un adevărat mix cultural, care să satisfacă dorinta de carte, de frumos a tuturor constănţenilor şi nu numai. Din dorinta de a crea un cadru cât mai adecvat în care toti vizitatorii să îşi poată îndeplini atât nevoile de shopping cât şi cele derivate din cultură, colaborarea cu BookLand se dovedeşte a fi un pas important în directia sprijinirii tuturor iubitorilor de carte de pe întreg litoralul românesc.
Poveştile prind viaţă la City Park Mall cu ocazia celui mai neconvenţional târg de carte găzduit de oraşul tău! a declarat Lavinia Gheorghe, Director Marketing City Park Mall.

„Suntem nerăbdători să ne întoarcem la Constanţa, unde ne-am făcut multi prieteni cu ocazia editiilor trecute. Revenim pentru al treilea an consecutiv, lucru care ne demonstrează că publicul constănţean, şi nu numai, ne-a primit şi ne va primi cu mult entuziasm. Suntem siguri că şi de această dată va fi la fel şi ne vom distra excelent impreuna.”Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.

“Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand.”, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

IMG_4970

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 200 carti de dezvoltare personala si spiritualitate cu pana la 75% reducere

Next Article

"Fetitele. Rude sarmane", de Ludmila Ulitkaia (Editura Humanitas)

Related Posts

Total
0
Share