fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

La masă cu Mihaela Bilic, un eveniment ce nu poate fi ratat în Cluj

Toţi clujenii interesaţi de o alimentaţie sănătoasă au ocazia de a petrecere o seară în compania Mihaelei Bilic pe data de 8 noiembrie, aflând într-un cadru informal cum pot avea o viaţă sănătoasă printr-o alimentaţie echilibrată.

La masă cu Mihaela Bilic va avea loc la Restaurantul BRICKS din Cluj-Napoca, iar participarea la eveniment se face pe bază de rezervare (Pers. de contact Geta Ungurean, 0741095203, contact@getaungurean.ro). Taxa de participare de 250 lei include un meniu BRICKS (antreu, fel principal şi desert), volumul “Sănătatea are gust” de Mihaela Bilic şi posibilitatea de a lua masa cu Mihaela Bilic într-un cadru informal şi de a afla răspunsurile la toate nelămuririle legate de nutriţie.

Mâncarea este una dintre plăcerile de bază ale vieții și așa trebuie să rămână. Doar cunoscând elementele de bază ale nutriției puteţi avea o dietă echilibrată, diversificată și sănătoasă. Aveţi posibilitatea să descoperiţi faptul că sănătatea începe în farfurie și nu este doar gustoasă, ci mai ales accesibilă tuturor, stând la masă cu Mihaela Bilic, cel mai respectat și cunoscut nutriționist român.

Comunicat Editura Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Iti faci card si ai 20% reducere la orice produs Webkinz

Next Article

Invitatie la targ. De astazi, in Bucuresti avem Kilipirim!

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
0
Share