fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lansare de carte: America povestita unui prieten din Romania

Dupa lansare poti cumpara carte de aici

Martin S. Martin, celebru chirurg de la Spitalul Fundeni emigrat in SUA in 1985, incearca in aceste pagini sa risipeasca prejudecatile si cliseele care s-au adunat de-a lungul timpului in legatura cu America.

In cele douasprezece scrisori adresate unui prieten din tara, se opreste asupra catorva teme fundamentale ale vietii si istoriei americane: Parintii Fondatori si simbolurile nationale, sistemul electoral si apropiatele alegeri, armata, antiamericanismul, asistenta medicala, solidaritatea umana, originalitatea muzicii si a poeziei, politetea, mancarea, cititul etc.

Prieteni, vecini, simpli cunoscuti contribuie si ei  prin prezenta si opiniile lor impartasite deschis la aceasta descriere empatica a lumii americane, iar portretele lor, extrem de vii, dau culoare si caldura tabloului de ansamblu.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: Apel la imaginaţie: ştiţi ce sunt spinarii şi partonii?

Next Article

E-readere si tablete la preturi foarte bune

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share