fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eveniment. Lansarea expozitiei «Ilustratie de carte pentru copii»

Editura Cartea Copiilor împreuna cu Asociatia De Dragul Artei şi Cărtureşti au lansat expoziţia “Ilustratie de carte pentru copii“, miercuri, 28 noiembrie,  în mansarda librărie Cărtureşti -Verona.

Copilaria e un joc, apoi o amintire şi o nostalgie. Pe care aici am aşternut-o pe hârtie. Copil frumos, şi tu, om mare, veniţi de vă hrăniţi ochii şi inima cu momente din copilarie, pline de frumos şi candoare.

Prin această expoziţie editura Cartea Copiilor îşi propune să prezinte cititorilor mari şi mici potenţialul ilustratorilor români şi totodată să susţină ideea că ilustraţiile de carte pentru copii sunt foarte importante pentru dezvoltarea imaginaţiei şi creativităţii celor mici, de aceea trebuie realizate de artişti profesionişti.

Citeste mai multe pe blogul Librariei Carturesti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

35% reducere la Colectia Glossy Books de la Nemira

Next Article

Topurile Editurilor Polirom si Cartea Romaneasca la Gaudeamus 2012

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share