fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Legenda cărților de magie neagră

magie neagră

Legenda cărților de magie neagră. În Islanda există o adevărată tradiție când vine vorba despre cărțile de magie neagră. Cel mai faimos text este „Raudskinna”, realizat în secolul al XVI-lea de episcopul din Holar, care a murit în 1520. Se spune că volumul a fost scris cu litere de aur. (Ancient-origins)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Mare de cărți la Festivalul din Los Angeles. Robert Gallant, celebrul autor al volumelor„Rob the Vatican” „Satan’s Stronghold” „Jericho’s Trumpet” „The Armageddon Virus” „God’s Domain” și „Alpha and Omega” va fi prezent la cel mai mare Festival al cărții din SUA, cel de la Los Angeles, care va avea loc în perioada 13-14 aprilie. (Benzinga)

Microsoft închide secțiunea de carte electronică. Microsoft își va închide secțiunea eBook, iar în momentul acela se vor șterge toate cărțile cumpărate pe platformă. Cei care au plătit pentru volumele în format electronic vor fi despăgubiți, dar această știre reamintește tuturor că nu dețin media digitală, chiar dacă plătesc. (futurism.com)

You Will Be Safe Here”, de Damian Barr. Răsăritul de departe. Volumul de debut al lui Barr vorbește despre viața într-un loc fără soare în care Sarah van der Watt, soția unui fermier din Africa, visează să vadă un răsărit în Europa. (The Guardian)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Cărți pentru copiii refugiaților din Italia. Un număr de 2.000 de volume din toate genurile – literatură, știință etc. – a fost distribuit în 11 librării din Italia. Cărțile sunt destinate copiilor emigranților arabi care caută refugiu în această țară. Lansarea proiectului s-a făcut în prezența lui Bodour Bint Sultan Al Qasimi, vicepreședinte al Asociației Internaționale a Editorilor. (Gulf Today)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Zilele Simonei

Zilele Simonei de la Elefant: reduceri aniversare de până la 80%

Next Article
cărți pe care le-am citit în liceu

Lista Dianei: 10 cărți pe care le-am citit în liceu – partea a II-a

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
1
Share