fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Librăria plină cu rarități. Un alt fel de Las Vegas

Librăria plină cu rarități

Librăria plină cu rarități. Un alt fel de Las Vegas. Unii merg la Las Vegas să joace jocuri de noroc, alții să cumpere cărți rare. Acest paradox este oferit de librăria Baumans, care poate avea în vitrină, într-o zi obișnuită, prima ediție a cărții „Alice în țara minunilor”, de Lewis Carroll, la prețul de 23.000 de dolari, sau un volum semnat de însăși premierul Marii Britanii Margaret Thatcher pe cartea sa „The Path to Power”. (Independent)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Picnic in the Storm”, de Yukiko Motoya. Fâșii umane stranii. Foarte ciudate lucruri se petrec în cartea autorului: lucrători obișnuiți sunt trași spre cer de umbrelele deschise, în stilul Mary Poppins, agenți de vânzări îi ajută pe extratereștri să-și aleagă ținute potrivite pentru Terra, femeile își provoacă iubiții la duel. (The Guardian)

The Night Agent”, de Matthew Quirk. Obsesia „cârtiței”. La cele mai înalte niveluri din interiorul Casei Albe este un spion rus. Un agent FBI încearcă să descopere identitatea „cârtiței” printre cei mai sus-puți oameni din SUA. Ancheta nu-l exclude pe însuși ocupantul Biroului Oval. (Kpbs)

„KA”, de Chuck Erion. Fantezii cu un corb. Un corb nemuritor, care ajunge la un moment dat să poată comunica cu oamenii, este personajul central al volumului fantastic „KA”. Pasărea circulă prin secole, vine dinspre epoca druizilor și străbate epocile moderne, povestind și povestind. (The Record)

Sugar Run”, de Mesha Maren. Improbabila a doua șansă. Jodi McCarty a fost condamnată, la 17 ani, pentru omucidere. Urma să-și petreacă restul zilelor în închisoare, dar iese după 18 ani și vrea să revină acolo unde s-a născut. La un moment dat o întâlnește pe Miranda, de care se îndrăgostește și cu care dorește să formeze un cuplu. Obsedată de a clădi o relație, omite să vadă semnalele de alarmă care vin dinspre comunitatea care știe totul, nu uită și nu iartă. (Herald Sun)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
România continuă

Cătălin Augustin Stoica în dialog cu Marian Voicu despre România continuă

Next Article
Răzbunarea iertării

Lansare de carte: Răzbunarea iertării, de Eric-Emmanuel Schmitt

Related Posts

Total
0
Share