fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Librăriile intră în lumea #Bookface

Librăriile intră în lumea #Bookface.  Librăriile din Gloucestershire, Marea Britanie, s-au grăbit să țină pasul cu vremurile și au intrat într-un proiect alături de campania #Bookface. Inițiativa este menită să-i încurajeje pe localnici să utilizeze serviciile librăriilor și în același timp să se amuze. Staff-ul librăriei face eforturi însemnate să se „potrivească” cu coperțile… (BBC)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Fiul lui Stephen King scrie cărți… interzise. Pe lista cărților interzise în penitenciarele din Kansas se află și scriitorul Joe Hill, fiul lui Stephen King și autor al „Horns”, „Nos4a2” sau „Heart-Shaped Box”. Cele mai recente trei titluri ale sale sunt pe lista cu interdicții emisă de Books to Prisoners. (Kansas.com)

Librăria Oodi, din Finlanda, împrumută tot. Cea mai renumită librărie din Finlanda, Oodi, este atât de populară, încât împrumută aproape tot ce are, afișând deseori rafturi complet goale. Demn de menționat este faptul că printre cele mai solicitate volume sunt cele de literatură pentru copii. (yle.fi)

Lectură în spălătorie. „Wash and Learn” este un program special, organizat în Durham, de Book Harvest, în colaborare cu Libraries Without Borders și care urmărește ca în timp ce le sunt spălate rufele, oamenii să le poată citi copiilor lor cărți minunate. (Herald Sun)

Perseverența care aduce cartea. Cu mai bine de un deceniu în urmă, un ziarist de investigații din Africa de Sud s-a apucat să scrie o carte inspirată din experiențele sale pe teren. Marius Louw a fost jefuit, inclusiv de laptopul pe care se afla manuscrisul. S-a apucat din nou de treabă și din nou i-a fost distrus laptopul. Perseverent, jurnalistul a luat-o de la capăt și recent, cartea „Adventures of a Crime Reporter in South Africa”, rod a două decenii de anchete, a văzut lumina tiparului. (press and journal)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Orașul fetelor

Recenzie la cartea Orașul fetelor, de Elizabeth Gilbert

Next Article
Miss Peregrine

Miss Peregrine 4. Harta zilelor, de Ransom Riggs (Editura Young Art, 2019)

Related Posts

Total
0
Share