fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lichidări de stocuri la manuale și carte școlară. Reduceri de până la 74%

Pentru acest weekend, Libris organizează o mare lichidare de stocuri la manuale și carte școlară. În mare, cărțile s-au cam făcut pe la școli, copiii știu după ce anume trebuie să studieze în acest an școlar, iar părinții au aflat ce trebuie să mai cumpere. Dacă mai aveți pe listă titluri neachiziționate încă este posibil să le găsiți cu mari reduceri în această campanie de lichidări de stocuri.

Reducerile anunțate de Libris pentru manuale și cărți școlare sunt cuprinse între 10% și 74%. Promoția este valabilă în perioada 7 – 9 octombrie și se aplică principiul primul venit, primul servit. Fiind vorba de o lichidare de stocuri titlurile disponibile nu sunt în foarte multe exemplare.

Oferta de carte este excelent organizată pe clase, ajungeți foarte ușor la nivelul de studiu care vă interesează. În promoție sunt manuale și auxiliare școlare de la toate editurile importante care se ocupă cu editarea de astfel de titluri. Aveți de ales din peste 3.000 de cărți.

Vezi aici oferta de manuale

manuale

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei - 6 octombrie 2016

Next Article
Ding visează

Ding visează, de Yan Lianke

Related Posts

Total
0
Share