fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Litera anunta castigatorul campaniei Carti citesti, in Kos calatoresti!

Editura Litera a organizat luni, 25 august, tragerea la sorți pentru campania Cărți citești, în Kos călătorești. Câștigătorul sejurului în insula Kos din Grecia în valoare de 1000 de euro oferit de Happy Tour este Cristina Mocioi, din București.

Campania s-a desfașurat în perioada 15 iulie – 25 august la toate Boostop-urile Litera. Pentru a se înscrie, cititorii au achiziționat cel puțin o carte din rețeaua de distribuție Litera. Toate titlurile din oferta editurii au participat la campanie, iar achiziția mai multor volume a însemnat șanse în plus de câștig pentru participanții la tombolă. Suplimentar, fiecare participant care s-a înscris a primit gratuit și în mod garantat vouchere în valoare de 50 de euro pe care le poate folosi pentru achiziția unor excursii viitoare de la Happy Tour.

Bookstop-urile Litera se găsesc în orașele București (Bd Magheru nr 8-10; Băneasa Shopping City, București Mall Vitan, Militari Shopping, Mall Plaza România, Unirea Shopping Center, Galeria Orhideea ), Brașov, Brăila, Constanța, Deva, Galați, Iași ( Iulius Mall), Ploiești, Satu-Mare, Sibiu și Timișoara.

Vara aceasta s-au purtat călătoriile și cărțile bune!

Carti-citesti-iin-Kos-calatoresti

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Happy Day pentru cinefili: pana la 70% reducere la filme

Next Article

Personalitati care au schimbat istoria lumii: set cu 41% reducere + cadou + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share