fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera Mica si Teatrul Evreiesc de Stat au deschis sezonul cartilor de povesti de citit la gura sobei!

IMG_2482 (1)Miercuri, 4 decembrie, Litera Mică și Teatrul Evreiesc de Stat au dat startul sezonului de poveste printr-o după amiază de lectură din cărțile pentru copii. Actorii de la Teatrul Evreiesc de Stat au citit copiilor prezenți în sală minunatele povești din cărțile Litera Mică.

Copiii au ascultat și au intrat în lumea fabulelor cu lei şi miei, cu elefanţi şi şoricei, berbeci, maimuţe şi motani. Cele mai frumoase fabule, 52 de povești cu animăluțe sunt doar câteva dintre titlurile care i-au încântat pe cei peste 100 de copii prezenți în sala Teatrului Evreiesc de Stat. Maia Morgenstern, Dorina Păunescu, Arabela Neazi, Mihai Prejban sunt doar câțiva dintre marii actori care au dat glas personajelor din cărți, spre deliciul copiilor care au ascultat cu sufletul la gură.

Toți copiii prezenți la eveniment s-au bucurat de cadourile primite de la Editura Litera și Teatrul Evreiesc de Stat – cărți și multe, multe dulciuri.

IMG_2515 (1)

IMG_2491 (1)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare proiect cultural si concurs de fotografie: „Simeze pe roti”

Next Article

Amintiri despre Caragiale - eveniment la libraria Humanitas de la Cismigiu

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share